BATMAN / SASON - Erdemli Çaykenarı İlkokulu

Sason'da ilki gerçekleşen Çocuk Karnavalı' na okulumuz ziyaretçi oldu.

Ock

Geleceğin büyükleri olan çocuklara yeşili sevdirmek, korumak, bilgilendirmek ve ağaç dikmenin önemini anlatmak için yapılan etkinlikte; önce nasıl fidan dikileceğinin eğitimini alan çocuklarımız ardından ağaçlandırma çalışmasına katılıp “bizim de bir ağacımız olsun” diyerek fidan diktiler. Fidanları dikerken, toprağın da zevkini yaşayan çocuklarımız ağaçlarını diktikten sonra can suyu verdiler.

May

Anaokulu öğrencilerimiz ile öğretmenimiz Kübra Kızmaz rehberliğinde sayıları kavrama etkniliği gerçekleştirildi.

May

Anaokulu öğrencilerimiz ile el - göz koordinasyon etkinliği gerçekleştirildi.

May

Yaşlı nüfus artış hızına paralel olarak yaşlılık ve yaşlı sağlığı konularında farkındalık yaratmak amacıyla okulumuz anasınıfı bünyesinde "18–24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası" olarak kutlandı ve bu tarihlerde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Okulumuz anasınıfı öğretmeni Kübra Kızmaz'a ve geleceğin büyükleri olan kıymetli çocuklarımıza teşekkür ediyoruz.

May

12-18 Aralık tarihleri arasında Yerli Malı Haftası olarak da bilinen Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda da hazırlanan programla kutlandı. Öğrencilere tutumlu olma bilincinin aşılanması, Türkiye'de üretilen ürünleri,  arkadaşları ile paylaşmayı kavrayabilmeleri amacıyla organize edilen 'Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası' öğretmen ve öğrencilerin birlikte hazırladığı program ile kutlandı. Öğrenciler hafta boyunca yaptıkları etkinliklerle, yerli malı kullanımı hakkında bilgi sahibi oldular.